Araamu-cafe-budapest

A kávézás különleges élménye

Araamu Café

2016. március 07. - araamucafe

Rohanó világunkban egyre kevesebb az olyan hely, ahol harmóniára lelhetünk. Napjainkban, természetesen az otthonunkon kívül, a kávézók tekinthetők a nyugalom legfőbb szigeteinek. Itt kényelembe helyezhetjük magunkat és egy csésze finom kávé, vagy tea elfogyasztásával visszanyerhetjük lelki egyensúlyunkat. Nálunk, az Araamu Caféban Budapesten Ön is élvezheti a nyugodt környezet nyújtotta harmóniát.

 

Isten hozta az Araamu Caféban!img_8179.jpg

 

Térjen be hozzánk, és érezze a frissen főzött kávé kellemes aromáját! Kezdje a reggelét kávézónkban vagy jöjjön be hozzánk egy nehéz nap végén, hogy belekóstolhasson a világ ízeibe.

 

Aki hozzánk érkezik, igazán kellemes és harmonikus környezetben tudja elfogyasztani kávéját vagy teáját. Kávézónkat úgy alakítottuk ki, hogy egyaránt megfeleljenek a fiatalabb és az idősebb korosztály igényeinek. Vendégeink a hely egzotikus megjelenésének köszönhetően egy trópusi kávézóban érezhetik magukat. Olyannyira, hogy ebben a kellemes környezetben olyan érzésük lehet, mintha egyenesen a szomszédban lennének a kávé-, illetve teaültetvények.

 

Fedezze fel a kávézás és a teázás új oldalát!

 

img_8225.jpgSzeretné megkóstolni a világ legjobb ültetvényeiről származó kávé- és tea különlegességeit? Nálunk valódi és minőségi kávékat fogyaszthat. Állandó választékunk egy kézzel szedett és egyedileg válogatott brazil kávé, mely kiváló minősítéssel büszkélkedhet. Mivel a brazil kávébabok egyszerre bírnak lágy és teltebb ízzel, így jó alapot szolgáltatnak egy kitűnő eszpresszóhoz.

 

Célunk, hogy itthon is minél többen megismerhessék a különböző kávéfajtákat, hiszen napjainkban mintegy 50 ország foglalkozik kávébabok termesztésével. Vendégeink így a kávé őshazájának tekinthető etiópiai, vagy a jellegzetesen telt aromájú kenyai kávénkat is megkóstolhatják. Az Araamu Caféba minden hónapban újabb és újabb különlegességeket kínálunk, így érdemes többször is betérni hozzánk, s felfedezni a kávé ezer arcát. Vendégeink a kávé mellé többféle sütemény, fánk vagy szendvics közül választhatnak, de örömmel készítünk hűsítő limonádét, friss smoothie-t, vagy akár koktélt is.

 

A világ ízei csak pár kattintásra vannak Öntől!11807577_944872372222551_1401998791943139670_o.jpg

 

Szeretné otthon is élvezni kávéink és teáink páratlan ízét? Rendeljen online, hogy rokonai, barátai is részesülhessenek a minőségi kávézás teázás élményében. Webáruházunkban számos kávé- és teakülönlegesség közül válogathat. Biztosak vagyunk benne, hogy ezen egzotikus ízekkel otthonában is meghitt és harmonikus hangulatot teremthet. Nem mellesleg, nincs is jobb dolog, mint a napot az ágyból kikelve, egy igazán különleges íz élménnyel, azaz egy csésze minőségi feketével indítani.

 

Meghitt beszélgetésektől a kisebb rendezvényekig

 

img_8052.jpgAz Araamu Café Budapesten baráti beszélgetésekhez vagy üzleti tárgyalásokhoz egyaránt ideális hely lehet. Hozzánk akár nagyobb társasággal is érkezhet. Kávézónk hátsó részén egy 10-12 fő befogadására alkalmas rendezvénytermet alakítottunk ki. Mivel a termet a kávézó többi részétől elkülönítve hoztuk létre, így ez kiváló helyszín lehet kisebb születésnapi partikhoz, legény- és lánybúcsúkhoz, de akár céges meetingekhez is. Nem probléma, hogyha filmet, vagy prezentációt szeretnének vetíteni, hiszen a teremben található nagy képernyős tévénket a rendezvény teljes időtartama alatt díjmentesen használhatják.

 

Araamu Café Budapest – Nálunk a kávézás fogalom!

 

Reméljük, Ön is minél hamarabb ellátogat kávézónkba és megízleli különleges kávénkat vagy teánkat. Ha szeretne asztalt foglalni, úgy kérjük, hogy honlapunkon az „Asztalfoglalás” menüpontnál töltse ki a weboldal jobb oldalán található mezőket. Ily módon tudjuk regisztrálni foglalását. Amennyiben további kérdései merülnek fel a foglalással vagy egyebekkel kapcsolatban, készséggel várjuk megkeresését.

 

 

 

Látogasson el kávézónkba:

1039 Budapest Pünkösdfürdő u. 48/B

Vagy élvezze otthon kávéink és teáink páratlan ízét:

http://araamucafe.hu/shop/

12232742_993201817389606_452073903364299090_o.jpg